Çeviri

27 Temmuz 2014 Pazar

AMWAY FİRMASINA VİZYONER BİR BAKIŞ ...

 

Amway dünyanın en büyük doğrudan satış şirketlerinden biridir. Doğrudan satış derken kastettiğimiz, ürünlerinin herhangi bir mağaza reyonunda satılmaması , direkt Amway üyeleri tarafından sipariş usulü ile satın alınmasıdır. Böylece günümüz ticaret sistemindeki toptancı ve perakendeciyi aradan çıkararak, kaliteli ve sağlıklı ürünleri çok daha uygun fiyatlara Üyeleri ile paylaşabilmektedir.

 
 
Klasik Ticaret Modeli ve Amway İş Modeli


 
Amway aynı zamanda her Amway Serbest Girişimcisine başarı yolculuğunda bir iş ortağı olarak değer veren bir aile işidir, buna kısaca Amway Serbest Girişimciliği de diyebiliriz.
 





Rich DeVos - Jay Van Andel

Amway, Rich DeVos ve Jay Van Andel tarafından 1959 yılında kurulmuş, özgürlük, aile, umut ve ödül ilkeleri ile bireyin kendi geleceğini belirleme özgürlüğünü felsefesi olarak benimsemiştir. Bugün 100' ün üzerinde ülke ve bölgede faaliyet gösteren global bir şirkettir. 2012'de şirketin toplam cirosu 11,3 milyar ABD Doları olmuştur.

Amway ile ilk tanıştığımda ürünleri kadar aile kavramına verdiği değer, öncelik ve tüm iş modelini bunun üzerine kurmuş olması beni çok etkilemişti. Özel sektörde çalışan biri olarak çalışma sistemimiz ve iş ortamında kişiye ve özel hayatına verilen değere/ değersizliğe baktığımızda bu çok özel, naif ve korunması, yaşatılması gereken bir misyon olmalı diye düşündüm ve ben de bu misyonun ve Amway ailesinin bir parçası olmaya karar verdim.


 
 
 
 

AMWAY AR-GE
Amway ailesinin bir parçası olmak demek; ürünlerini geliştirmek için dünyanın çeşitli yerlerinde 900'ün üzerinde bilim insanı, mühendis ve teknik personelin görev yaptığı 65 araştırma ve geliştirme laboratuvarına, 900'ün üzerinde patentli ürüne sahip küresel bir topluluğun bir parçası olmaktır.




 
 
AMWAY MARKALAR
 
 
Amway Türkiye her biri birbirinden farklı değişik kullanım alanları sunan ürünlerin satışını yapmaktadır:

  • Ev Bakımı ve Temizlik Ürünleri (çamaşır temizlik ürünleri, ev temizlik ürünleri, araba bakım ürünleri ve mutfak bakım ürünleri)
  • Ev Teknolojisi Ürünleri (eSpring su arıtma sistemleri, iCook Tencere ve Bıçak Setleri)
  • Kişisel Bakım Ürünleri (Vücut, Saç, Ağız Bakım Ürünleri)
  • ARTISTRY™ ve beautycycle™ Cilt Bakım ve Renkli Kozmetik
  • Nutriway Zinde Yaşam ve Beslenme Destek Ürünleri
AMWAY ONE BY ONE


 SOSYAL SORUMLULUK


Amway Serbest girişimcilerinin bulunduğu ülkelerde birçok sosyal, kültürel ve toplum için yararlı faaliyetlere sponsorluk yapmaktadır. Amway Türkiye Amway Serbest Girişimcileri’nin de katılımıyla tonlarca çöp ve geri dönüştürülebilir katı atığın toplanmasını sağlamış,Türkiye’nin değişik bölgelerinde ağaçlandırma projeleri gerçekleştirmiştir. Amway Türkiye, son 12 senedir Serbest Girişimcilerinin de katılımı ile UNICEF Türkiye Milli Komitesi’nin Türkiye’de yürüttüğü programlarının gelişmesine katkıda bulunmuştur. Amway Türkiye bu programlar çerçevesinde Gaziantep’de Köksalan İlköğretim Okulu yapımını üstlenmiştir. Amway Türkiye, bunun yanında Amway Avrupa bağlı şirketlerinin katkılarıyla Milli Eğitim Bakanlığı ve Unicef ortaklığında gerçekleştirilen “Anaokulu Ekliyoruz” kampanyası kapsamında Van’da 2 anaokulu açmıştır ve T.C Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi” projesine destek vermiştir Ayrıca, Türkiye’de okul çağındaki gençlerin iş hayatına hazırlanmalarına yardımcı olmak üzere geliştirilen JUNIOR ACHIEVEMENT (Genç Başarı) programının ülkemizde uygulanmasına öncülük etmektedir.







 
 
 

 
AMWAY TÜRK  MİLLİ VOLEYBOL TAKIM TEDARİK  SPONSORU
 
Amway Türkiye Mayıs 2013 itibari ile Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlar Tedarik Sponsoru olarak Türkiye’de Voleybol sporuna olan desteğini sürdürmektedir.


AMWAY TÜRKİYE
 
 

AMWAY PLAZA/ İSTANBUL



Amway Temmuz 1994'de Türkiye'de faaliyete geçmiştir. Amway Türkiye Merkez Ofisimiz İzmir'dedir. Aynı zamanda Türkiye genelinde siparişlerin dağıtımının gerçekleştirildiği 2400 metrekarelik bir dağıtım merkezimiz vardır.Ayrıca İstanbul/Ataşehir'de ürünlerimizin teşhir edildiği, Amway Serbest Girişimcileri için eğitimlerin düzenlendiği, toplantı salonlarının ve Serbest Girişimci ofislerinin bulunduğu, müşterilerimizin ürünler ile deneme yapmasına imkan tanıyan bir plazamız bulunmaktadır.


TOPLANTI SALONU

NUTRIWAY URUN TEŞHİR KATI

ARTİSTRY VE BEAUTYCYCLE  ÜRÜN TEŞHİR KATI


Amway Türkiye Doğrudan Satış Derneği'nin bir üyesidir, Doğrudan Satış Derneği'nin Tüketici Hakları ve Doğrudan Satış Yönetmeliğinin İşleyişine her adımda katkıda bulunmaktadır.
 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder