Çeviri

6 Ocak 2015 Salı

İnternet Girişimciliği

İnternet Girişimciliği

" İnternetteki bu geleneksel iş modeli kafası: geleneksel iş modelinde profesyonel ama internette alaylı olmak. İhtiyacı ve vizyonu hep ıskalamak, kafamız ne kadar çalışsa da ruhumuz hep alaturka. "

Geleneksel iş modelinde vizyon dediğimiz şey, internette internetin gelişim ve değişim hızına ayak uydurma ile yer değiştiriyor. Biz her ne kadar ihtiyaçları bireylerin belirlediğini söylesek de internette yeni ve spesifik ihtiyaçlar yaratılıyor. Bu ihtiyaçlar akıllı teknolojiler ile hayatımıza entegre ediliyor ve tüm bunların sonucunda biz halimizden çok hoşnutuz.

Bir hayalden bir girişime sadece 3-5 adım var artık. İnternet girişimciliği en yalın ihtiyaçlarımızın can bulduğu bir ortam. Bunun için temel ihtiyaçlarımızın ifade edilmesi, bir resme dökülmesi ve paylaşılması gerekiyor. Büyümenin önündeki en büyük engel zamandır. Girişimlerinize ihtiyaç duydukları zamanı vermek zorundasınız. Büyümek nedir ve neden gereklidir? Büyümek ayakta kalabilmek için daha güçlü bir beden ve zorluklar ile mücadele edebilmek için gerekli karakteri sağlar. İnternet girişimlerinde ürün ve satış ikinci planda. Birinci planda ihtiyacımızın veya problemimizin öyküsü var. Web sayfalarındaki blog sayfaları gün be gün bu ihtiyacı anlatmak ve paylaşmak için var.

Harika bir çözümünüz olabilir ama soruna ne kadar hakimsiniz? Bunu internet izleyicisi ile ne kadar sık ve etkin paylaşıyorsunuz? Sosyal medya bu yüzden hayatımızda bu kadar önemli bir yerde değil mi!
.....   cloudideandsolution     ......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder